Een CMS programma gebruiken om zelf de website voor uw bedrijf te maken

Geplaatst op 13-05-2022

Categorie: Computer en internet

Het is prima mogelijk om de website voor uw bedrijf zelf in elkaar te zetten. Het enige wat ervoor nodig is, is een professioneel CMS programma. Een dergelijk programma zorgt ervoor dat de tekst die u binnen de beheeromgeving heeft ingevoerd, binnen de juiste layout worden geplaatst wanneer een bezoeker uw zakelijke website bezoekt.

Zo is er een gedeelte waarbinnen u eenvoudig vacatures kunt toevoegen. Deze vacatures worden getoond op de vacaturepagina van uw website. U hoeft alleen een functietitel en een beschrijving in te vullen en de software zal zorgen dat de vacature overzichtelijk wordt getoond op uw site en vindbaar zal zijn binnen de zoekmachines.

Uw zakelijke site zal tijdens de installatie van het CMS programma worden voorzien van een contactformulier, welke u volledig kunt wijzigen via de beheeromgeving. Ook is het mogelijk om zelf nieuwe formulieren aan te maken en te plaatsen op uw website. Daarbij kunt u bij ieder formulier instellen welke velden het formulier bevat. Bij elk formulier kan een e-mailadres worden ingesteld. Het CMS programma zal naar het gekoppelde e-mailadres een bericht versturen met de ingevulde informatie wanneer het formulier ingevuld wordt.

De inloggegevens voor het beheer van uw site kunt u tijdens de installatie zelf kiezen. Direct na de installatie zijn er allerlei mogelijkheden voor dienstverleners. Zo kunt u heel makkelijk een klantenpagina toevoegen aan uw site. Via de beheeromgeving kunt u de informatie rondom uw klanten invullen, waarna de klanten overzichtelijk getoond zullen worden aan de bezoekers binnen de klantenpagina.

Als u het CMS programma koopt, zult u direct na de betaling toegang krijgen tot de bestanden. Op de site van Vrolijk Internet Services vindt u een handleiding waarin staat hoe u het CMS pakket op uw hostingpakket kunt installeren. Heeft u nog geen hosting, dan is het ook mogelijk om het CMS programma samen met hosting aan te schaffen.